Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

VieraskirjaTarinoiden kommentit ja muu vastaava kuuluu tänne. Jee.
Mainostaminenkin on sallittua, heheh :-)

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Chao

27.03.2019 17:32
Luku5
Nyt, kun lukuja on jo viisi julkaistu, alkaa tarina olla jo hyvällä maillilla. Mahtavaa! :3

Itse tarinaan. Kuten tavallista komppaan Namia siinä, mitä kakkoslukuun tulee. Kokonaisuudessaan pidän tällaisista luvuista kovasti.
Shinre ja Itsuki ovat tässä niin söpöjä! >w< Kohta, jossa Shinre palaa kaverinsa viereen, on jokseenkin todella hellyyttävä. Shipping is real. Myös alun kohta, jossa tuo höpsö murehti Nayan perään on hauska. Vaikka Shinre on kovin erilainen päähenkilöhahmo sinulle, mutta minusta olet onnistunut hänen kanssaan hienosti.
Kaikesta koomisuudesta huolimatta vaikuttaa kuitenkin siltä, että pohjimmiltaan Shinre pelkää tulevansa hylätyksi – surullista. :’(

Söpöjä ovat myös pokémonit tässä luvussa, eikä minusta telkkarikohta vaikuttanut ollenkaan turhalta tai irralliselta (vaikka jotain sellaista pähkäilitkin, hmm?). Odotan lukevani jatkossa lisää samanlaista settiä, kiinnostaisi tietää tarkemmin Cherian taustoista.

Sulle lanui 48 ja Cheria +1lvl,+2op ja Cherialle 1lvl, +1op. Nayalle enempi rakkautta, kun Shinre oli niin höpsö sen suhteen.

Vastaus:

Shinrellä on vähän vajakki suhtautuminen Nayaan, ja näköjään myös Itsukiin. Kasuaalisti vaan kainaloon nukkumaan, niin kaikki normaalit kaverit tekee :-)
Cherian menneisyys on niin tylsä, etten ole edes varma, aionko siitä koskaan kirjoittaa, lol :D Itse hahmosta kyllä tykkään.

Nimi: Benél

24.03.2019 02:19
Voi Shinre ja tämän romanssimietiskelyt :D saatoin nauraa jokaisella lukukerralla Shinren ja Itsukin keskustelulle, koska se nyt vain on erittäin uljas. Haluan kaivertaa sen hautakiveeni kun aika on. Hina vaikuttaa omalla tavallaan ihan kivalta, vaikka onkin tosi, tosi epäilyttävä ja Itsukin puhe Cheriasta pois hankkiutumisesta ensin vähän säikäyttikin. Nayan ja Cherian televisiolla leikkiminen oli myös hauskaa luettavaa, Itsuki-parka xD Shinren kannattaa varmaan ottaa hiustenkuivaaja mukaan matkalleen varmuuden varalta, että jäätyessä sitä voi käyttää sulattamiseen (benu used sims reference, it's super dumb) ja ehkä ihan niiden hiusten kuivaamiseenkin. Toisaalta, rakkine tarvitsee sähköä niin ehkä se ei ainakaan heti ole kovin hyödyllinen mukana, mutta ehkä Cheria kehittyessään voi pistää sen päälle ja pois.
Shinre voi ei mikä uni ja siitä herääminen ja jestas mitä menneisyyden paloja tulikana ilmi :'(( sniff, poikaparka. Itsukin vieressä on hyvä nukkua, nukkukaa lapset hyvin senkin söpöt. Kohta, jossa Cheria käveli nöyränä Hinan luokse herätti pienen epäluulon taas... ehkä se ei ole sitä mitä mietin. Ainakin voin toivoa.

Kissanaistehtävä meni mielestäni läpi! Lantteja 49, Nayalle ja Cherialle molemmille 1lv ja 1op lisää :3

Vastaus:

Shinre on älykäs poika! Se vois kyllä pölliä hiustenkuivaajan mukaansa, tuskin kukaan edes huomaisi. Paitsi ehkä Itsuki.
Hina on hämärä heppu >:) Mutta ei se tee Shinrelle tai kumppaneille pahaa, ei se niin mulggu ole, lel. :D

Nimi: Miwa

21.03.2019 00:46
Vitonen, moi.

Cheria vaikuttaa aika kivalta hahmolta - en viime luvun jälkeen tiennyt mitä odottaa, mutta tämän luvun jälkeen se vaikuttaa aika kivalta :3 Shinrelle naureskelin vähän väliä, ihme prinsessapoika. Täytyy tosiaan ihmetellä miten hän meinaa pärjätä matkallaan ilman sellaisia mukavuuksia kuin lämmin nukkumapaikka ja suihku.

Shinren dramaattinen tulkinta "romanssista" on hyvin tuttua, tiedä montako leffaa tai mangaa on kirjoitettu hahmoista jotka aluksi vihaavat toisiaan, mutta ehkä Shinre vähän ylireagoi? Tavallaan hän on kuin lapsi, joka ei halua jakaa ystäväänsä (eli Nayaa) toisten kanssa koska pelkää ystävän ottavan lopputilin. Lapsihan Shinre ikänsä puolesta vielä onkin, ja minusta on hyvä että hän myös vaikuttaa ikäiseltään, eikä käyttäydy kypsemmin niin kuin moni nuori hoitolahahmo tekee.

Hina tuntuu tietävän kaikkien tarinoissa jotakin ikävää. Tässä tapauksessa se liittyy Shinreen itseensä. Pistää pohtimaan että mitä rouva on kuullut. Hmm..

No se selvinnee joskus. Kissanaistehtävä on mielestäni tällä selvä.

Rahaa 46 kolikkoa, Naya +1lvl ja 1op, Cheria +1lvl ja 1op.

Vastaus:

Cheria on aika uguu. Shinreä pitäis potkasta persuksille, vaikka sen analyysit onkin joskus ihan asiaa :-D
Hina on vähän epäilyttävä heppu kaikkien stooreissa, jep. Johtunee tuosta "synkkä salaisuus"-kohdasta, joka kartalla lukee, hehe.

Nimi: Nami
Kotisivut: http://ririalina.vuodatus.net/

16.03.2019 12:23
5. luku:

Olen nopea, hähää.

Tämä oli vähän samantyylinen luku kuin luku 2. Tärkeät tapahtumat olivat abstraktimmalla tasolla, ja niitähän riitti (Hina - Shinre, Itsuki - Shinre, Cheria - Naya). Vaikka itse luku mahtui saman talon seinien sisälle, hahmokemioiden puiminen edisti juonta. Minusta olet hyvä tällaisissa "pysähtyneissä" mietintäluvuissa, itse aina kirmaan eteenpäin.

Tykkään siitä, miten erilaisia Naya ja Cheria ovat, mutta tulevat kuitenkin aika hyvin juttuun. Cheria on reipas ja Naya reppana. Cherian seura tekee Nayalle vain hyvää, haluan lukea enemmänkin niiden vuorovaikutuksesta. Telkkarikohta oli söpö! (Mutta tarinan loppu, jossa Shinre menee takaisin Itsukin viereen, vielä söpömpi! <3 I SHIP IT!)

Luultavasti kuuden vuoden takaisin tapahtumiin palataan vielä, sitä jään odottamaan. Karttatehtävä suoritettu ja uusi pokémoninhankkimislupakin tuli tämän luvun myötä. Josko Shinre nyt lähtee maailmalle? Kivistä tulee hienohelman matkanteko olemaan. Ota, poika, hiustenkuivaaja messiin!!

Pöpöpöö. Pokémonit vuorovaikuttivat enemmän keskenään kuin Shinren kanssa ja ehkä tämä oli kuitenkin enemmän ihmisluku? Laitetaan Naya +1 lv, +1 op ja Cherialle samat setit 1 ja 1. Raheja 45 lanttia.

Vastaus:

Se oli paska luku nyt kun tarkemmin ajattelee. Shinre ja Itsuki oli vähän gay lopussa, hups. No, ei se niin vakavaa :-D
Kuusi vuotta sitten tapahtuneeseen shaibaan palataan kyllä vielä myöhemmin!

Nimi: Benél

30.01.2019 15:39
Luku 4.

Shinreä kävi poikakolmikon liittyessä matkaan hieman sääliksi, kurjaa joutua lähtemään yksin ja vielä esittää muille, että olisi kivaa :< Itsukin kotiolot huolestuttavat myös suuresti, ja samalla Shinreä kohtaan tuntemani sääli muuttui vähän ärsytykseksi :'D Prkle loppu se uhriutuminen. Tykkään poikien välisestä kaveruudesta ja naljailusta myös tosi paljon (siitä on tosi kiva lukea kun eivät riitele keskenään) ja Eeveen/Cherian ja Nayan kohtaaminen oli kiva myös :3 Vähän mulukulta haisevia kissoja Hinalla ja Lisen ilmestyminen taas ei välttämättä taida merkitä mitään kovin hyvää.

Palkkioita heittäisin Nayalle +1,5lv ja 3op ja rahea 52 lanttia, Cherialle +0,5lv :3

Vastaus:

Shinren luokkakaverit on kivoja heppuja, mutta valitettavasti tommoset kaveruudet ei säily, jos joku lähtee kaupungista. Itsuki sentään on ja pysyy koska, no, ei sillä ole vaihtoehtoja :D Ja Naya tietysti, sekä Cheria, josta lisää ensi luvussa~

Nimi: Chao

09.01.2019 18:30
Luku4

Komppaan Namia siinä, että kuvailusi oli tässä luvussa ihan erityisen sujuvaa – sitä oli sopivasti, ja onnistuit luomaan mahtavan tunnelman. Edes se, että luin tämän häiriötekijöiden ympäröimänä taukohuoneessa ei oikeastaan haitannut keskittymistä, vaan porskutin vain menemään. Cherian ja Nayan kohtaaminen on kaunis.

Niin ottelusta kuin koko luvusta ylipäätäänkin ilmeni selvästi, miten pihalla Shinre on kouluttajuudesta ja miten haluton hän pestiinsä on. Matkalaukku, vitkuttelu ja yövierailu Hinalla ovat tästä konkreettisia merkkejä. :D Saa nähdä, jos/kun Shinre sopeutuu. Ehkäpä jos jotain muuta tuttua tarttuisi mukaan, niin Shinren kaltainen vässykkä saisi raahattua perseensä ulos Lazulitesta? ;) P.s. Tykkään Shinren ja Itsukin ystävyydestä, pojat kun on niin erilaisia keskenään.

Sitten palkkiohin. :3 Naya +1,5lvl ja 3op, sulle masii 51 lanuu.

P.p.s. Nelosluvun alkupuolella kuvailtu battle-yritys oli suorastaan koominen! :’D Tykkään siitä, että vaikka Naya onkin tuollainen kiltti tossukka, sillä on periaatteita joita noudattaa.

Vastaus:

Shinree kiinnostaa pokémonien kouluttaminen tosi paljon, se on motivoitunut ja ahkera poika! Se ei suinkaan haluais vaan istua hämärässä huoneessa kirjottamassa paskoja tarinoitaan, ehei.
Nayalla on muka jotain persoonaa :o Se osaa jopa ärsyyntyä joskus, mitä tämä on?

Nimi: Nami

01.01.2019 02:47
4. luku:

Huh, tämä oli mielestäni tähän mennessä luvuistasi paras! *-* Kovin on hyvää kuvailua, ah. Etenkin Hinan talo vaikuttaa ahdistavalta sokkeloineen ja kusipäisine katteineen. Vielä synkkä salaisuus ja kissanaistehtävä pulkassa.

Shinren vetelehtivä luonne ei ollenkaan edesauta Shinkun kämppimistyyliä. :--D Meikän täytyy potkia teitä kaikkia eteenpäin. Luulin, että poikakopla tulee kiusaamaan Shinreä (kuten kävi tarinavihkon kanssa), mutta hehän olivat ihan kivoja. Itsukia kyllä käy sääli, haistan perheväkivaltaa tai muuta tosi synkkää...

Nayan persoona kaikessa mitäänsanomattomuudessaan tulee hyvin esille. Ironista, miten persoonaton raukka se on, ja sellainen sen ilmeisesti kuuluukin olla. Vielä nimeämätön Cheria alkoi heti tarjota elämänfilosofiaansa ja sekin upposi heti. Mutta ottelemaan Naya ei taipunut.

... aaaaa Lise perkele kummittelee kaikkialla!! @_@ Uskon, että se näkyy saagassa useamminkin jonain pahan merkkinä tms. Liselise.

Öööp 48 lanttia ja Nayalle +1 leveli, +3op. Perusteluna vähille leveleille ja paljoille opintopisteille (op), ettei se paljon mitään tehnyt, mutta Shinren seurassa pyöri kyllä ja sai huomiota. :3 Cheria ei ole Shinren kanssa vielä vuorovaikuttanut, joten ehkei veeveelle vielä mitään.

Seuraavaa odotellen!

Vastaus:

Minusta se oli liikaa turhaa bullshittiä täynnä, mutta hyvä jos tykkäsit. Toivottavasti Shinren kämppiminen ei yllä ihan Shirinin vuokrakämpän tasolle, mutta sitä ei voi vielä tässä vaiheessa tietää. :D
Cheria on tosi tekotaiteellinen, mutta se saa sen anteeks, koska se on Eevee. Jos se ois ihminen, se sais turpaan (vähän niiku Itsuki omalta mutsiltaan, äksdee)

Nimi: Miwa

31.12.2018 18:30
Kun piti omaa tarinaa jatkaa päädyinkin tänne lukemaan. No mikäs tässä ollessa.

Lukuun kolme siis kommenttia.

Mä vähän pohdinkin että mites se matka taittuu tuollaisen kuorman kanssa. Ei näköjään kovin hyvin :’D Hmm.. enpä ollut ennen huomannut Shinren hieman öh.. hienohelmaista puolta, mutta se tekee lukemisesta hauskempaa. Edelleenkin hymyilyttää tapa, jolla poika kohtelee Nayaa, siinä on jotain pimeää mutta samalla jotain herttaista. Siis kun Shinre ei kuitenkaan ole silleen että ”Naya mikset ottele?!” vaan toteaa, että hankitaanpa joku ottelupokémoniksi sopivampi.

Itsuki tuli takaisin, jee! Eipä taida hänellä pyyhkiä hyvin kotosalla. Saisi lähteä Shinren messiin matkalle, vai olisiko se enemmän kidutusta poikaparalle? :/ Hinasta tuli luutineen päivineen ensin mieleen kunnon hullu kissanainen, joka huitoo ensin luudalla ja kyselee vasta sitten. Olin melko varma, että nyt Shinre saa kyytiä mutta ehkä myöhemmin.

….Mistä vetoa että unohdan Shinren hiuspinnit, kun en ikinä muistanut että Monorillakin oli sellaiset.

Rahaa heittäisin 42 kolikkoa ja Nayalle 1,5 tasoa. Olihan se läsnä tässä luvussa koko ajan. Heh, Eevee taitaa olla suosittu pokémon taas kerran. En oikein tiedä antaako tuolle expaa vai ei, se ilmaantui kuitenkin vasta ihan lopussa mutta jos antaisin uskaltaisin ehkä heittää 0,5 leveliä, ehkä. Olihan sillä sentään jonkun moinen rooli tarinassa Nayan juttukaverina.

Vastaus:

Shinre on pikkutarkka joissain asioissa, esim. ulkonäössä. Ja siinä, miten Nayaa kohdellaan, hieno pokémon ei ottele! Itsukin koti ei ole oikein turvallinen, olis lastensuojeluilmoituksen paikka. Shinre on ainoa, joka on raukalle kiva :<

Nimi: Chao

09.12.2018 14:40
Luku2

Ihan ensimmäiseksi valittelen, että kommentti tulee näin myöhässä. :< Siitä, kun oikeasti luin tämän luvun, alkaa olla pian tuo kuukausi. Voivoi, viimeisenä iltana sitten.

Arvostan Shinren saagassa sitä, että olet todella panetunut kuvailemaan Shinren perhettä, sen arkea ja suhteita (kaikki eivät näin tee pokemontarinoissaan). Tässä luvussa erityisesti silmiini osui, miten läheisiltä kaikesta huolimatta Shinre sisaruksineen tuntuu olevan. Ei siis vain Arten kanssa (vaikka ovatkin uguut veljekset), vaan myös sisko luvun alkupuolella väitti isälleen vastaan Shinren puolesta. Hahmosi eivät toteuta vaan yhtä tiukkaa roolia, mikä on hyvästä.

Shinren välit Lisen kanssa alkaa luku luvulta epäilyttämään enemmän, myös Nayaa tuntuu karmivan. :’D Shinrellä on selvästi jotain pahoja emotionaalisia ongelmia, kun tavallaan on hirveän huomionkipeä penikka mutta sitten kuitenkin vaikuttaa torjuvan muut ihmiset. Shinren ja Itsukin viestittely on kaunista luettavaa.

Vaikka lopun kirjastokohta jäi muuhun tarinaan nähden irrallisemmaksi, oli se yksi lemppareista tähän mennessä.
Sinulle 43 lanttia, Nayalle +1lv ja +1op sekä Artelle +54op. :-)

Vastaus:

Joo, halusin kerrankin päähenkilön jolla on kunnollinen perhe, eikä vaan jotain nimetöntä entiteettiä, niin kuin esim. Shirinin tapauksessa. Shinrellä ja Lisellä on hyvin normaali ja rakastava suhde, mitähän lie noillekin on tapahtunut joka johti tähän. :o

Nimi: Benél

07.12.2018 23:13
Luku 3.

Voi ei Artea, raukkaparka yhyy :'< käy kyllä sääliksi Nayaa ja Shinreäkin, ja varsinkin "Ensimmäistä kertaa he katsoivat Shinreä ja hymyilivät" iski ties mihin, auts D: tavallaan ymmärrän Shinren isän reaktion Nayaan, mutta toisaalta noin suora tyytymättömyyden näyttäminen ei kyllä ole hyvästä, eikä myöskään Shinren huijaaminen ulos, vaikka tähän kyllä osallistui äitikin, yyh. Toivottavasti Shinrellä ja Nayalla alkaa matka hyvin :'D

Rahea antaisin 44 lanttia, Nayalle taasen +1lv ja +1op.

Vastaus:

Shinre ei ollut oikein reilu Artea kohtaan. Luuli varmaan että Arte on riivattu tms, koska eihän nyt lapsen kuulu itkeä jos on suru ja ikävä, se on epäinhimillistä. >:(
Shinren isi ja äiti ei kauheesti rispektaa häntä, voihan rähmä.

Nimi: Namiphone

20.11.2018 08:01
Anna anteeksi, Shinku, kännykkä on valintani tänään. :"D

3. Luku:

Arte-parka. Shinre välittää vain itsestään ja haluaisi kaiken huomion itseensä, eikä hän oikein osaa olla huomaavainen... onkohan hän eläessään edes yrittänyt? Ja eivät ole reiluja vanhemmatkaan, käytännössä käyttivät kouluttajuusjekkua hyväkseen, jotta voivat heittää Shinren ulos.

Päähenkilön ajatukset kulkevat rinkiä. Hän kirjoittaa samoilla ideoilla useaan kertaan ja kuvittelee aina keksivänsä uutta ja mullistavaa. Melkein sääliksi käy. :( Ja Naya yrittää parhaansa olla sovitteleva ja fiksu. Sitä pitää paijata!

Voi Shinre. Nyt alkaa matkasi, ilolla ja kauhulla seuraan! :D

Rahaa 43 lanttia, Naya +1lv, +1op!

Vastaus:

Shinre kusetettiin matkalle, ihan oikein sille, haha. En minäkää haluais tuommosta roskaa pyörii omille nurkille, ihan hyvä vaan, että se sai jotain tekemistä. Naya ei tykkää huomiosta, paijaus kielletty :-D

Nimi: Miwa
Kotisivut: http://blackwhite.suntuubi.com

19.11.2018 02:28
Kolmonen:

Ää tykkäsin tästä tarinasta! Mä en oikein tiedä tykkäänkö Shinren isästä vai en. Oli vähän turhan ankaraa vaan todeta että luovupa pokémonista koska, mutta toisaalta ehkä vanhemmat eivät oikein tiedä mitä tuon pojan kanssa tekisi, koulu kun ei tunnu Shinreä paljoa kiinnostavan, joten ehkä sille tekisi hyvää päästä matkalle, tekeepähän jotain järkevää. Näin ainakin itse asiat tulkitsin.

Mun kävi Artea sääliksi, en tajunnut aiemmin, miten paljon se tykkää veljestään. Shinre taas… vaikea sanoa, joko tuo hämmentyi Arten reaktiosta, Arte vaikuttaa näistä kahdesta aikuisemmalta joten pojan reaktio yllätti itsenikin. Ehkä Shinre ei vaan osannut reagoida Arten purkaukseen. Shinren reaktio matkalle lähtöön tuntui sopivalta, hän ei vaikuta hirveän aktiiviselta ihmiseltä. Toivottavasti tuo tietää pokémoneista edes jotain toisaalta on kiinnostavaa seurata miten matka alkaa ja miten Shinre päätyy improvisoimaan juttuja.

Ei kai Itsuki jäänyt tarinasta? Siitä olisi kiva lukea lisää.

Rahaa heittäisin 36 lanttia. Nayalle antaisin 0,5 leveliä.

Vastaus:

Shinren isä on vähän tommonen. Se ei oo kauhean läsnä lastensa elämässä, ainakaan sillain fyysisesti. Ehkä sille on jokin syy :-)
Arte vähän romahti. Sillä ei mene hyvin, alamäki tulee jatkumaan. Itsukia tullaan näkemään vielä liikaakin.

Nimi: Niva

26.07.2018 19:06
Kommentointiyritys part 2

Shinre on ylväs päähenkilö! Uskaltaisin veikata, että aika moni saattaa tunnistaa hänessä ripauksen itseään. (Komppaan Miwaa - itsekin muistan kirjoittaneeni yläkoulussa jotain överieeppistä fantasiaseikkailuainetta ja suutahtaneeni salaa, kun kaveri saikin paljon paremman arvosanan.) Shinre herättää minussa sitä samaa myötähäpeää, jota omien vanhojen tekstien lukeminen tai edellä mainittujen lapsuuden tähtihetkien muisteleminen nostattavat. Minua huvitti kohtaus, jossa Shinre kavahtaa tautista villipokémonia - se kertoo niin mainiosti pojan persoonasta. :---D

Dialogi on uskottavaa ja repliikit sopivat loistavasti hahmojen suuhun. Esiteltyjä henkilöitä kohtaan heräsi mielenkiinto, ja erityisesti Itsukin lohkaisut aiheuttivat tirskahtelua. Shinren perhe vaikuttaa kiintoisalta ja lievästi puistattavalta. Konkkaronkassa on kiva kattaus pelottavaa, sympaattista ja kierolta vaikuttavaa persoonaa. Uteliaisuudella odottelen, millaisia salaisuuksia perheestä paljastuu.

Nayan ja Shinren kumppanuuden alku tuntui vakuuttavalta. Kummallakin on omat, hyvin erilaiset motiivinsa, mutta kuitenkin kyseessä on loppujen lopuksi kaksi yksinäistä yhteen liittäytyneenä. Aw :’3

Ja hei, minäkin olen kiinnostunut Shiryuun ja charizardin uljaista urotöistä! Jatkuuhan ne ohessa, jatkuuhan?

Vastaus:

Shinren kirjailijapersoonaan on aika helppo samaistua, juu :D. Draamailu ja kritiikistä loukkaantuminen kuului aika monen lapsuuteen.
Shinren perheessä on jos jonkinmoista hyypiötä. Viimeinen, joka tullaan esittelemään, onkin perheen isä, mutta hänestä lisää myöhemmin. Shiryuun tarinat jatkuvat kyllä, vaikkakin, ihan niin kuin Shinre kakkosluvussa lupaili, sävy tulee muuttumaan vähän :o.

Nimi: Benél

10.07.2018 01:05
Luku 2.

Naya on niin söpö! :3 vaikka mielipide tosin tuskin onkaan oikeasti Shinren mieleen, mutta hei, Shinre ei kuule eikä ymmärrä sitä, joten antaa poikaparan olla innoissaan muusastaan ja luulla, että heidän mielipiteensä ovat yhtenevät :'D
Lise ja Shinre eivät tunnu pitävän toisistaan, tai ainakin se, että ensin flabébé varoittelee Nayaa pojasta (ja virnistelee että sekä Nayan että Shinren pitäisi lähteä) ja myöhemmin Shinre itse sanomassa, vaikkakin hieman mielenkiintoiselta vaikuttavassa tilassa, Liseä kieroksi ei taida suuresta ystävyydestä tämän ja siskon pokémonin välillä. Shinren ja Itsukin välinen ystävyys taas on vain kaunista. Rakastan sitä, se on vain... niin kaunista :D myös perheen sisäinen kemia on kaunista, vaikkakin äiti onkin hieman pelottava, häntä ei taitaisi olla hyvä suututtaa, onneksi on ihana Arte :'D

Nayalle 1,5lv ja +2op esiintymisestään ja jengiin liittymisestä, lantteja taas ropisee 49 :3

Vastaus:

Lisellä ja Shinrellä on juu joku ihme sota meneillään, josta muu perhe tuskin edes tietää. Nyt Naya tietää, mikä on varmaan vähän hämmentävä kokemus, kun eihän Minccino ole ollut jengissä kuin vasta vähän aikaa. Shinre on unissakävelijä ja -puhuja, se kertoo mielenkiintoisia asioita ;).

Nimi: Chao

04.07.2018 17:03
Luku2

Komppaan Namia, sillä minusta tämä luku oli todella hyvä! Se loi lupaavan pohjan tarinan myöhemmälle kehitykselle ja tutustutti Shinren lähimpiin tuttaviin.

Tarina tekee selväksi, mikä Shinren rooli ja paikka kodissaan on. Itoun perheenjäsenten persoonat sekä välit toisiinsa tulivat hyvin esille ja jäivät mieleen (mukaan lukien Lisen!). Vaikka muut pitävät Shinreä ihan paskana kirjoittajana, tykkään, että tekstistä huomaa pojan itse uskovan kirjoituksiinsa aivan oikeasti. Shinre on urpo ja kiinnostunut vain omista jutuistaan.

Vaikka ensimmäisessä luvussa Itsuki jäi vielä hiukan etäiseksi, uskalsin luottaa sihen, että tutustutat lukijat häneen jatkossa. Sen teit. :D
Shippaan Shinree ja Itsukii. ;33333

Luku tuntui johdattelevan tiettyyn lopputulokseen – Nayan valintaan ja pyydystykseen. Kakkosluku oli minusta siis mukava tiivis kokonaisuus!
Naya on söpö mutta ei lopulta kovin touhukas otus (pysyy mieluummin kai pois muiden mieltä, sen kuvan olen saanut).

Kuitenkin palkitsisin Nayaa 1,5 levelillä sekä 2op:lla. Sinulle taas 48L!

Vastaus:

Shinre on vähän väliinputoaja perheessään, eikä sen vajakki luonne auta asiaan ollenkaan. Äidiltä tai Liseltä ei irtoa hirveästi sympatiaa, mutta sentään sisarukset on ihan kivoja.. kait? Nayalla oli edessään isoja päätöksiä, mutta omasta mielestään se valitsi oikein. Toivottavasti se ei joudu katuman päälle :<.

©2019 Broken Dreams ~ hoitosivu - suntuubi.com